Header

Istinye Park Mall

Istinye Park är en av Istanbuls största gallerior med 291 butiker. Vi tog en Uber från hotellet till gallerian, det tog oss cirka 30 min med bil. Det var så stort att vi inte visste vart vi skulle börja, så vi tog våning efter våning och butik efter butik. Ja, vi gick igenom alla butiker. De hade lyxbutiker som Gucci, Prada, Dior och Louis Vuitton men även Turskiska varumärken med bra priser. Efter några timmar av shoppong tog en paus och åt lunch på Massa. Det var fullt där, men deras personalchef ordnade fram ett bord till oss.

Om du ska till Istanbul for shopping så är Istinye Park ett måste på listan, eftersom deras utbud av varumärken är så varierat. Allt från lyxiga varumärken till lokala varuärken.

The Blue Mosque

The Blue Mosque är ett historisk museum i Istanbul. Dagligen är det många som besöker moskén. Det är en av Istanbuls populäraste turist sevärdheter. Vi valde att inte gå in eftersom vi inte hade lämpliga kläder den dagen. Man får inte visa axlar, knä eller hår. Och just den dagen var det så varmt så vi kände bara att vi inte ville dra på oss massa kläder. Men om du besöker moskén och inte har lämpliga kläder för att gå in, så kan du låna kläder utanför moskén. Det som fångade min uppmärksam genom kameralinsen var detaljerna på arkitekturen. Wow!

360 Istanbul

Min vän från Istanbul rekommendera mig detta ställe. Det är en nattklubb på ett tak med en underbar panorama vy över Istanbul. Det var svårt att hitta eftersom att det inte fanns några skyltar vid ingången. Men eftersom att det var många människor som gick i den byggnaden följde vi bara efter strömmen. Vi tog några drinkar och njöt av kvälls utsikten. Det var lite blåsigt på balkongen men det fanns värmelampor som höll oss varma. Jag gillade verkligen det här stället, man kunde hänga och umgås och människorna var bara coola.

Hagia Sophia

Hagia Sophia är en av världens mest imponerande byggnader, den ligger på samma park som The Blue Mosque. Hagia Sophie var först en kyrka, sedan ett moské och nu ett museum. Tyvärr var det stängt när jag var där. Om du scrollar upp ser du en fantastiskt bild som jag tog av Hagia Sophia på kvällen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mest lästa

När psykiskt och fysisk misshandel var min vardag

" Efter första örfilen tänkte jag ”men det var ju bara en gång. Han gör nog inte om det igen.” Men det jag inte visste då var att den här ör…"

Det onormala blev normalt

" Jag hade inte tänkt gå ut med detta förens efter rättegången som är om två veckor. Men i och med #metoo samt att den 25 november är Intern…"

I min kameraväska

" Fotografi Canon 1DX Mark II Min stora systemkamera. Den som jag plåtar alla mina jobb med. Canon EOS 6D Min reservkamera OM något skulle h…"