bara 48 fönster

Hann inte skriva så mycket igår, men det hände inte särskilt mycket. Tvilling och jag kom hem och åt mat först, sen bestämmde vi oss för att städa rummet, men jag orkade verkligen inte eftersom att jag hade sån träningsvärk. Men jag lovade att jag skulle dammsuga så det måste jag göra idag efter skolan.
När vi kom hem igår såg vi att Ann-britt städade alla fönster, och det var bara 48 fönster.. kan tänka mig att det kan ta en hel dag för henne hehe.
Sen åkte vi iväg för att träffa Malin och Meggi en stund och efter det så åkte vi hem till min mamma för att hämta upp mer kläder och för att även få skjuts hemåt eftersom att det tyvärr inte finns några bussar som åker ut hittåt.


24 april

Idag har jag vart duktig, gick upp strax efter 7.00 och jag börjar inte förens 9.00 , så idag lär man nog komma i tid, det gör jag alltid men den senste tiden har jag slarvat lite – glömt lektioner bl.a. Men det är ju ännu sommar snart och dessutom så börjar jag bli skol trött.
Tvilling ligger just nu och sover, men så fort hon går upp ska vi ner och äta en ordentlig frukost! Får fixa mig så länge 🙂

Author

Perez

One thought on “bara 48 fönster

  1. Tvilling April 25, 2008

    så söt du är 🙂 älskar dig!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.