Bye Sweden, Hello Budva

Me, outside Arlanda Airport in Sweden.

Har köpt en ny kompaktkamera med wi-fi så förhoppningsvis kommer jag bli bättre på att uppdatera.

Just nu sitter jag på loungen och väntar på mitt plan till Budva. Har suttit här i två timmar, så har börjat bli uttråkad. Har hunnit läsa på om Budva och vad man kan göra där. Vanligtvis gör jag det i god tid, men haft fullt upp de senaste dagarna så det har bara inte blivit av. Men nu är jag påläst!

Landar 6 på kvällen så ska bara det lugnt och köpa med mig mat. Imorgon börjar äventyret!

//

I bought a new small camera with wi-fi so I hope that i’ll be able to update more often now! 🙂

Right now I’m sitting in the lounge waiting for my plan to Budva. Have been here for like two hours, so I’m starting to get bored. I’ve read a lot about Budva and things to do there. I usually do this in time, but I had a lot the last days so i just forgot. But now I’m prepared.

My flight lands in Montenegro 7 pm so tonight I will only rest and buy some food. Tomorrow starts the adventure.

Author

Perez

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.