COSTA DEL SOL – MÁLAGA, NERJA

Förra året åkte jag på en spontan resa till Málaga i fem dagar. Tyvärr hade jag inte med mig min systemkamera eller min GoPRO, så att jag fick använda min mobil. När jag landade i Malagas flygplats tog jag bussen in till city och där tog jag nästa buss till Nerja. Eftersom att det var låg säsong fanns det ingen direkt buss från flygplatsen. Bussresan tog cirka en timme, men hela vägen såg man havet, palmerna och solen. Jag bodde i en väns lägenhet så det blev en ganska ekonomisk resa. Vi åt mycket hemlagat men nån kväll gick vi ut och åt en 7 rätters middag. Bästa med resan var när vi hikade upp för Rio Chillar, genom floden och upp i bergen! Det var en fantastiskt upplevelse!

//

A year ago I booked a spontaneous trip to Málaga for five days. Unfortunately I didn’t bring my camera or my Go Pro. So I hade to use the phones camera. When I arrived to the airport in Málaga I took the shuttle bus into the City and there I waited for the bus to Nerja, the drive was 1 hour and views were spectacular. I lived at my friends apartment so it was a cheap vacation. For the most we hade breakfast, lunch and dinner at home. But somedays we went out for a drink or to eat. The best part of the trip was when we hiked the Rio Chillar, by the river and up in the mountains. It was an amazing experience!

For these pictures i used my iPhone7 and iPhone 6s // Dessa är tagna med min iPhone7 och iPhone 6s.

Author

Perez

2 thoughts on “COSTA DEL SOL – MÁLAGA, NERJA

  1. Fredrik Sjöblom May 27, 2017

    Fina bilder! Älskar Costa del Sol!

    1. Perez May 27, 2017

      Tack! Det gör jag med!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.