cry me a river

När jag kom hem efterskolan så började jag känna en irritation i mina ögon sedan började det komma tårar.. det sved när jag kollade mot ljuset. Kunde inte kolla på tv, sitta vid datorn eller nåt. Så jag la mig i sängen och gömde mig under täcket. Till slut somnade jag, och det hade fortfarande inte gåt över så när min mamma kom hem så kom hon in i rummet och tände lampan, då blev inte jag glad för det fortsatte att svida och tårana rann fortfarnade.
Efter ett tag fick min mamma nog så hon tog fram sina olika ögon mediciner som hon har hemma. Hon fick rengöra ögat först, sen la hon några ögon droppar sen fick jag ligga i sängen och se om det skulle bli bättre. Men jag orkade inte ligga och inte göra nånting så jag tog mig solglassögon och det hjälpte, eftersom att det inte kom så mycket ljus i mina ögon och här sitter jag med sunglasses. Hoppas bara det går över till imorgon…

*håll tummarna med mig*

Author

Perez

2 thoughts on “cry me a river

  1. Sofie February 22, 2008

    Tack så mkt 🙂 Köpt på Ginatrocit för piss och ingenting tror jag gav 149:-

  2. Anonymous February 22, 2008

    rättelse Ginatricot menar jag givet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.