en hungrig söndag

Jag upp tidigt, trots att jag la mig sent. Kollade precis på No reservation, (tänker inte sitta och skriva om filmen var bra eller inte .. eftersom att  jag blev jätte sugen på italiensk mat. Så nu ska jag koka upp lite makaroner, och värma dolmio sås. Det kallar jag go’ mat, och snabb mat ..

Author

Perez

4 thoughts on “en hungrig söndag

 1. Malin February 17, 2008

  Haha ja eller hur.. mina kompisar typ, när de säger de är kissiga, så frågar jag. ska vi leta upp en toa? de typ, men nej, jag håller mig. Jag fattar inte hur de kan, när jag är kissig kan jag fan inte slappna av, utan jag tänker typ bara på att jag måste kissa 😀

 2. Malin February 17, 2008

  Eller hur.. typ när man är 5 min hemmifrån. och man vet att man snart kommer få gå på toa, fasen vad det trycker på då 😀

 3. Malin February 17, 2008

  Haha ja 😀 jags ka gå och testa den nu.. men, den lär ju funka 😛

 4. Jonna February 17, 2008

  fin pressbild du har:)!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.