My Favourite Photo Apps

Ibland när jag tar bilder med mobilen och ska lägga upp de på sociala medier brukar jag fixa de lite snabbt i mobilen för att öka effekten på bilderna eller om jag vill skapa en annan känsla. Men det är väldigt sällan jag fotar med mobilen, men när jag väl gör det så är det dessa appar jag använder mig mest av:

Boomeranag
Boomerang använder jag bara till Instagram, älskar att ha den rörliga effekten i flödet då och då.

Whitagram
Whitagram älskar jag främst för inramningen då man kan lägga upp originalstorleken med vit bakgrund.

 

PS Express
PS Express använder jag för att skapa collage, man kan ställa bilderna vart man vill och ändra storleken på rutorna.

Afterlight
Afterlight älskar jag för flare effekten som man kan lägga till på bilderna. Appen har även ett dussin filter och andra justeringar som kontrast, ljus och skärpa med mera. Själv använder jag mig bara av flare effekten, men ibland kan det hända att jag använder något filter.


Photoshop Fix
Photoshop Fix använder jag för att släta ut huden på ansikten. Här är jag väldigt försiktig och lägger på väldigt lite slät hud, för lägger man på för mycket blir det bara overkligt och smetigt. Bilden ska ju fortfarande se verklig ut!

Author

Perez

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.