go morgon.. go morgon

Gomorgon alla läsare, sovit gott? Det gjorde jag typ, somnade tidigt och gick upp vid 3-4 tiden. Men sen somnade jag om, så det vart lite rörligt. Nu är jag iallafall uppe och ska äta lunch eller frukost? får se vad det blir.
Hade ytterligare en filmkvälll igår tillsammans med C, N & T. Vi kollade på 10 000BC, helt OK – finns inget mer och tillägga där, för den var inte direkt bra. Handlige var skum, eller det kan ju också bero på att det inte är min typ av film.

Idag är det fredag dvs. sista helgen innan jag börjar jobba så får ta vara på den här "sista" helgen ordentligt.

Author

Perez

6 thoughts on “go morgon.. go morgon

 1. carro/tunie June 13, 2008

  jag går i en engelsk skolan. därmed de "engelska traditionerna" 😛 🙂

 2. Jen June 13, 2008

  aah men härligt härligt 🙂

  jadu ja jobbar lite då ooch då när ja får lite beställningar och de blir lite till midsommar 🙂

 3. Frida Carolin June 13, 2008

  svar: Jag vet inte vad det är för bio, elelr mågon barn bio, jag ver inte serriös det var bara på skojj 😛

  puss <3

 4. LIFE BY Marielle June 13, 2008

  (svar) precis:) ska gå frisörslinjen så är grymt taggad!

 5. Fia June 14, 2008

  Svar;

  Tacktack:) Har också haft en bra dag!

 6. carro/tunie June 14, 2008

  haha ja det är faktiskt lite coolt. känns speciellt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.