take a bow

Försov mig idag så där missade jag den sista chansen att ha engelska denna vecka, imorgon tror jag att det är ett nationellt prov i engelska. Men jag måste ju kunna gå upp i tid, får be någon väcka mig eftersom min pappa och jag är lite osams så han vill jag inte fråga! Någon frivillig?

Idag ska vi börja skriva ett reportage om vad som helst, något interessant men jag har brist på idér nu. Så isället sitter jag och lyssnar på Rihannas senaste – take a bow!

Author

Perez

2 thoughts on “take a bow

  1. kristin May 14, 2008

    svar: ja, visst va det tur ;).hoppas du inte har shorts idag för det är jättekallt :O
    vad ska du göra idag då:)?

  2. Steffi May 14, 2008

    plugga, träna, plugga:P massor av plugg och träning ska det bli:P

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.